Jó ételt jó minőségű alapanyagokból lehet készíteni, ennek jegyében választjuk ki, hogy mi kerüljön a tűzhelyre, majd a tányérotokra.
Salátakeverékünk, minden salátánk alapja
Összeállítottunk egy salátakeveréket, amely ízben, textúrában, színekben is változatos, legalább 8 különböző salátalevélből összeválogatva. Hogy milyen leveleket találsz a salátádban mindig annak a függvénye, hogy éppen mit tudunk a legjobb minőségben beszerezni. A teljesség igénye nélkül találhatsz benne madársalátát, céklalevelet, bébisóskár, lolot, tölgylevelű salátát, bébiparajt, sárkányfog salátát, rukolát, mángoldot, római salátát és a jól ismert jégsalátát is felhasználjuk. Furcsa talán, de ezeknek a saláták Magyarországon megteremnek, helyi termelőknél vásárolunk belőlük.
Zöldségek, gyümölcsök
Van egy ügyes zöldségesünk, aki naponta járja a „nagybanit”, hogy összeszedje a friss zöldségeket, gyümölcsöket. Bár még friss cég vagyunk, szerencsére már most sem időzik soká nálunk semmi. ☺
Halak, rákok, kagylók
Tengeri herkentyűinket a Budaörsi Halpiacról szerezzük be és legtöbbször mélyfagyasztás nélkül kérjük, hogy minél frissebb alapanyagokból dolgozhassunk.
Csirke, kacsa, marha
Itt nálunk sincs csoda, megvesszük a húst a hentesnél, kár mellébeszélni. ☺
Pékáru
Szendvicseink pékáruja a Déryné Pékségéből érkezik 100% biolisztből, mindenféle tartósítószertől és adalékanyagtól mentesen.
Öntetek
Önteteinket mi magunk keverjük-kavarjuk, turmixoljuk kizárólag természetes alapanyagokból.
Az olivaolajunk a Monini extra szűz olivája.
És végeredményképp eféle dolgok születnek...